The One Towelling Badjas - Zachte kamerjas - Vocht absorberend - 100% Gekamd badstofkatoen - XS/S - Wit

30,54 27,50
3 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Geel Rood Wit Zwart Zwart, wit, rood, blauw, geel

Over The One Towelling Badjas - Zachte kamerjas - Vocht absorberend - 100% Gekamd badstofkatoen - XS/S - Wit

The One Towelling badjas is een must-have voor jouw badkamer! Extreem zachte badjassen afgewerkt met een luxe boord en een handige ophanglus.
Let op: Mouwen kunnen korter uitvallen dan gewend! De strak afgewerkte badjassen van The One Towelling zijn gemaakt van 100% gekamd badstofkatoen. De badjas voelt heerlijk zacht aan op de huid, wat zorgt voor een hemelse ervaring. Ook is de badjas ideaal te gebruiken na een uitgebreide douche of heerlijk warm bad, dankzij zijn vocht absorberende mogelijkheden. De badjas is uitgerust met twee handige zakken en heeft een wijde pasvorm, waardoor die voor vele lichaamtypes geschikt is. Zacht en Absorberend De Badjas is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt op je huid. Het absorberende vermogen van de badjas zorgt ervoor dat je snel kunt opdrogen na een verfrissende douche of een ontspannend bad. Stap in deze badjas en voel de luxe van een zorgeloze en comfortabele ervaring na je dagelijkse routine. Makkelijk te Onderhouden De Badjas is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Hij is machine wasbaar en behoudt zijn kleur en zachtheid, zelfs na herhaaldelijk wassen. Ook is de badjas geschikt om te trommeldrogen. Hierdoor kun je langdurig van dit hoogwaardige product genieten. Product informatie

  • Merk: The One Towelling
  • Maat: XS/S
  • Materiaal: Gekamd badstofkatoen
  • Lengte: 117 cm
  • Borstomvang: 58 cm
  • Lengte mouw: 54 cm
  • Kleur: Wit
  • 340 gr/m² stofdikte
  • Wasbaar tot 60 graden
  • Te drogen op laag temperatuur in de droogtrommel
  • Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd
Over The One Towelling De zachtheid en kwaliteit van The One Towelling wordt gecreëerd door het gekamde katoen dat wordt geplukt in Latijns-Amerika. Het gekamde katoen is kenmerkend voor de zachtheid van The One Towelling. De katoenen rollen worden in onze fabriek gemaakt en geverfd en afgewerkt met unieke labels en etiketten. Het eindproduct wordt vervolgens naar de klant gestuurd! Kenmerkend voor The One Towelling is de mooie rand waaraan de handdoek te herkennen is, maar ook de zachtheid, het absorptieniveau en de felle kleuren, geïnspireerd op de prachtige kleuren van Cuba. Door het eerlijke en doordachte productieproces is de gehele collectie van The One Towelling voorzien van een Oeko-Tex certificaat. De nieuwe biologische collectie heeft ook een GOTS-certificaat, waaruit blijkt dat het productieproces met grote precisie in kaart is gebracht.

Materiaal:
Katoen
Maat:
M/L,  XS
Voorraad: